The Mildly Scavenging Relationship

Wonder Of You

Olika på olika platser

När man jobbar på olika typer av jobb så är det lite så att det är olika på olika ställen och det är inte bara så att man kan göra precis samma på alla jobben. Ja då är det bra att man kollar upp och ser vad man ska göra så att det verklige blir på det sättet som man hade tänkt. När man jobbar i affärer så är det så med olika typer av kassasystem som man har i affären.
Då är det bra att ma lär sig lite olika typer av system som man kan använda sig av så att det blir så bra som möjligt och att man jobbar på det sättet som dom vill att man ska jobba på det stället.

Bra att kunna lite olika system

Ja då är det toppen om man kan lära sig olika typer av kassasystem så att man kan hoppa in och jobba på lite olika ställen så att det blir så bra som möjligt.
Det finns olika typer av kassasystem i stockholm så det är lite olika vart man kommer och det är ju bra och kan ju också vara lite knepigt om man ännu inte har lärts sig det. Men det är bra att kunna lära sig fler så att man kan hoppa in på lite olika ställen och att det blir lättare att göra ett bra jobb. Det är bra att byta lite då och då när det kommer nya typer av kassasystem som man känner är bättre och säkrare. Så det händer att det blir lite uppdateringar så att man kan förbättra och göra det bättre och snyggare än vad man tidigare har haft. Så det är bra att kunna gå på kurser så att man lär sig det nya sättet att göra det på så att det blir så bra som möjligt.