The Mildly Scavenging Relationship

Wonder Of You

Ett balanserat rum


Lantlig inredning

Inredning med lite mer lantlig stil är något som jag verkligen tycker om. Gärna lite shabby chic inblandat eller lite industriellt är aldrig fel heller. Jag tycker väldigt mycket om inredning och jag tycker om att inreda hemma och göra det fint. Jag brukar dekorera om varje årstid (okej kanske inte alla årstider men när jag känner för det lite). Jag har en ganska plan bas så jag kan förändra väldigt mycket med bara lite ny dekoration.

Jag brukar byta ut bilder i tavelramarna, jag brukar även byta ut vaser och blommor byter jag ut ganska ofta (men mest för att jag ofta glömmer att vattna dem). Att byta kuddar eller kuddfodral gör väldigt mycket skillnad, så det är nog det som jag byter oftast. Tyger är väldigt kul att byta ut. Jag gillar att byta ut gardiner, påslakan och dukar. Jag tycker att det gör väldigt mycket skillnad och jag tycker om att förändra mitt hem och göra det fint. Jag vill alltid förbättra mitt hem och jag känner att varje gång jag gör om eller byter ut saker så har jag lärt mig något nytt. Jag lär mig vad jag tycker om och jag lär mig vad som passar till vad. Jag lär mig om olika material och hur man kan få dem att passa bra till varandra. Att blanda material tror jag är viktigt. Att man har lite tyg, lite trä, lite metall och lite växter i samma rum. Det känns som att rummet är i balans då och att man har fått med alla elementen och blandar man de på ett bra sätt så blir rummet väldigt balanserat och trevligt och man mår bra när man är där då. Jag hoppas på att en dag lära mig ännu mer i framtiden och göra hemmet bättre.